Esselamu alejkum

Në vazhdën e aktiviteteve të veprimtarisë së tij letrare UIAZD/BW këtë vit boton audiolibrin

ZGJIDHJA

Autor: Dr. Aid el Karni

Përktheu:                                 Enklid Pelari

Lexues:                                      Agim Avdiu

Kordinator i projektit:            Abdylrrahim Leci

Kopertinat CD:                          Abdylrrahim Leci

Kohëzgjatja e audiolibrit:       384 min (afërisht)

Ky libër është një shoqërues në udhëtim, këshillues në vetmim, udhëzues në dëshpërim dhe dalje nga çdo krizë e situatë me lejen e Zotit të lartë.

Në këtë paketë përfshihen:

  •  1 Audio CD me Titull “ ZGJIDHJA?“
  •  1 Fletushkë me katër faqen “Falja e namazit për fillestar“
  • Adresat e xhamia të Baden Württembergut

Nëse jeni të interesuar për këtë AUDIO CD:

Çmimi i prodhimit për CD është 0,95 Euro (95 cent) plus shpenzimet e postës.
Kurse CD dhurohet pastaj falas nëpër Xhamia..

Do të ishte mirë që porosia minimale për Xhamia të jetë mbi 200 CD.

Pagesat mund ti bëni në Konto:

Islamisch albanisches Zentrum “LËVIZJA” e.V.

IBAN: DE21 6145 0050 1000 8996 36

BIC: OASPDE6AXXX

Kreissparkasse Ostalb

Verwendungszweck: Audioprojekti CD i Ramazanit 2020.


Për inforamcione më të hollësishme dhe për ti ndëgjuar disa pjesë të Audiolibrit vizitone faqen e internetit www.hareke.de

Alejkum selam

Nënkryetari i UIAZD-BW

Abdylrrahim Leci