Esselamu alejkum ue rahmetullahi ue barekatuhu,

Ju paraqesim projektin e rradhës të përbashkët të
Qendrave islame shqiptare në Baden Württemberg. 
Një audio libër dhe një broshurë rreth namazit.

“PSE TI NUK FAL NAMAZ?” 

TEKSTI ËSHTË SHKËPUTUR NGA LIGJERATA E HOXHË ENIS RAMA “PSE NUK FALESH”

Qëllimi i këtij projekti është që të kompjohen Audio-CD të cilat do të shpërndahen falas në Ramazan.

Plani është që 10 000 CD të kopjohen dhe të shpërndahen nëpër Xhamia këtu në Gjermani por edhe në vendet tjera.
CD-të shpërndahen falas dhe ndalohet shitja.

Për ata të cilët dëshirojn të kontribojnë në finacimin e këtyre CD-ve, mund të paraqiten në numrin e mobilit në:
(+49) 0176 48 37 31 88 (Viber dhe WhatsApp)

Me nderime dhe respekt
Abdylrrahim Leci


Teksti është shkëputur nga ligjerata e Hoxhë Enis Rama “Pse nuk falesh
Redaktorë gjuhësorë:        Roald Hysa
Interpretoi aktori:                 Alfred Trebicka
Pregaditja teknike:              Abdylrrahim Leci
Dizajni:                                         Dorlin Kraja
Kohëzgjatja:                             57 min

Një projekt i përbashkët i
Qendrave islame shqiptare në
Baden Württemberg
.

Deri në projektet tona të rradhës ju lëm nën përkujdesjen e Allahut.

1 Linku i ligjëratës “Pse nuk falesh?":
 https://www.youtube.com/shared?ci=iFY_s1Eoa7o

Në këtë paketë përfshihen:

  • 1 Audio CD me Titull “Pse ti nuk fal namaz?
  • 1 Fletushkë me katër faqen “Falja e namazit për fillestar
  • Adresa e Xhamiave të Baden Württembergut.