Esselamu alejkum

Në vazhdën e aktiviteteve të veprimtarisë së tij letrare UIAZD/BW këtë vit boton audiolibrin “ZGJIDHJA” nga Dr. Aid el Karni.
Ky libër është një shoqërues në udhëtim, këshillues në vetmim, udhëzues në dëshpërim dhe dalje nga çdo krizë e situatë me lejen e Zotit të lartë.

ZGJIDHJA Çelësat e artë për çdo problem dhe kauzë” AUDIOLIBËR CD

Autor: Dr. Aid el Karni

Edhe këtë vitë (2020) Unioni i qendrave islame shqiptare Dega Baden Württemberg ka pregaditur AUDIO CD Projektin e  rradhës  “ZGJIDHJA” Autor Dr. Aid el Karni.

Titulli:  ZGJIDHJA Çelësat e artë për çdo problem dhe kauzë

Përktheu:                                 Enklid Pelari

Lexues:                                      Agim Avdiu

Kordinator i projektit:            Abdylrrahim Leci

Kopertinat CD:                          Abdylrrahim Leci

Kohëzgjatja e audiolibrit:       384 min (afërisht)

Tema:                                          67 Tema të ndryshme

Në këtë paketë përfshihen:

  • 1 Audio CD me Titull “ ZGJIDHJA?“
  • 1 Fletushkë me katër faqen “Falja e namazit për fillestar
  • Adresat e xhamia të Baden Württembergut

Nëse jeni të interesuar për këtë AUDIO CD:

Çmimi i prodhimit për CD është 0,95 Euro (95 cent). Plus pastaj posta.
Kurse CD dhurohet pastaj falas nëpër Xhamia..

Do të ishte mirë që porosia minimale për Xhamia të jetë mbi 200 CD.

Pagesat mund ti bëni në Konto:

Islamisch albanisches Zentrum “LËVIZJA” e.V.

IBAN: DE21 6145 0050 1000 8996 36

BIC: OASPDE6AXXX

Kreissparkasse Ostalb

Verwendungszweck: Audioprojekti CD i Ramazanit 2020.

Për inforamcione më të hollësishme dhe për ti ndëgjuar disa pjesë të Audiolibrit vizitone faqen e internetit www.hareke.de

Alejkum selam

Nënkryetari i UIAZD-BW

Abdylrrahim Leci